Ekološka prehranska dopolnila Ogaenics

Ekološka prehranska dopolnila podjetja Ogaenics so izdelana v Nemčiji iz 100% rastlinskih organskih sestavin brez kakršnih koli dodatkov.

Vsebujejo izključno rastlinske vitamine in minerale, ki ne vsebujejo ostankov pesticidov ali drugih škodljivih snovi. Biohranila so v organsko vezani obliki. Posledično jih telo prepozna kot hrano in jih hitreje in lažje prenese v krvni obtok. Prav tako so pakirana v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago.

O BLAGOVNI ZNAMKI
Ogaenics Nutrition deluje na način, kako ljudem pomagati, da dajejo prednost svojemu zdravju, ne glede na to, kako burno je njihovo življenje. Ker je naše telo dragoceno. Dar narave, ki nas nosi skozi življenje. Milijarde celic nenehno delujejo po iznajdljivem načrtu. Nenehno se obnavljajo, ohranjajo nas zdrave, močne in lepe. Da bi to lahko storili, jim zagotovimo hranila – certificirana ekološka in tako čista, visoko koncentrirana in močna, da vidimo in čutimo jasne rezultate.

Ogaenics je naložba vase, razkošje za celice, ki si ga dajemo vsak dan – izjemno intenzivno, dragoceno in učinkovito.

Izdelki

ZAKAJ SO DRUGAČNI?

Njihovo poslanstvo: Honest Goodness

Poslanstvo Ogaenicsa je narediti tisto, kar je prav za vas in planet – z ustvarjanjem organskih prehranskih dodatkov, ki vsebujejo le najboljše, hkrati pa so naravni, rastlinski, etični, trajnostni in učinkoviti.

Njihova kakovost: čisto ekološka

Ogaenics so ekološka prehranska dopolnila, narejena iz 100 % zeliščnih sestavin, brez dodatkov. Izdelki vsebujejo samo naravna hranila, pridobljena iz dragocenih rastlinskih izvlečkov iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vaša korist: optimalen učinek

Naravna, izključno rastlinska organska hranila iz Ogaenics vaše telo prepozna kot hrano in se zato hitreje in lažje prenašajo v krvni obtok, kot pri sintetičnih izdelkih.