• Potrebujemo:
  • 1/3 skodelice (60 g) tapiokinih kroglic
  •  2 2/3 skodelice (640 ml) kokosovega mleka
  • ¼ čajna žlička soli
  • Javorjev sirup (po želji)
  • ½ čajne žličke čistega vanilijevega ekstrakta
  • Poljubno  sveže sadje, (kot so mango, melona, ​​ananas, liči, granatno jabolko)
  •  Kokosov čips, neobvezno

Priprava:

V srednje veliko ponev damo tapioko in kokosovo mleko in dušimo. (priporočam,da si pripravite zvečer)

Mešanici tapioke dodamo sladilo in sol ter segrevamo na srednji temperaturi, dokler ne dobimokreme. Zmanjšamo temperaturo in nežno dušimo 15 minut oz. dokler tapiokine kroglice ne postanejo in da se zmes zgosti. Občasno premešamo, da se tapiokine kroglice ne sprimejo na dnu ponve na koncu vmešamo vanilijo.

Nalijemo v kozarce in postavimo v hladilnik, dokler se popolnoma ne ohladi, vsaj 3 ure. Puding se bo po hlajenju zgostil.

(Običajno si ga pripravim že zvečer, le zjutraj dodam sadje in okrasim :))