Dragi naši zvesti kupci/spremljevalci in tudi vsi, ki nas šele spoznavate. Mi upamo, da ste vredu, da se super in če ste dobili možnost, da ste doma, da to tudi s pridom izkoriščate. V skrbi zase in za svoje bližnje.

Mi mislimo na vas, v teh zadnjih dneh ste nas povsem zasuli z naročili in iskreno se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje pa tudi potrpljenje.

Ker vas je ogromo, ki sprašujetem kaj od dodatkov in katere bi naj imeli, smo se odločili, da tokratno objavo posvetimo nam zelo ljubim PREHRANSKIM DOPOLNILOM V SPREJU, znamke NUTURA.

Spreji nutura so eni boljših, saj je njihova absorbcija več kot 90%. surovine sprejev so iz najvišije/zajamčene kakovosti, ki je na voljo na svetovnem tržiču. Njihova povsem enostavna uporaba pa jih je postavila med izjemno priljubljena prehranska dopolnila vseh starostnih skupin.

ZAKAJ TOREJ SPREJ?

To vprašanje pogosto zastavijo stranke v naši trgovini. Odgovor pa je povsem preprost. Zato, ker spreji v celoti zaobidejo vaš prebavni trakt in se popolnoma neodvisno od sposobnosti vsrkavanja vašega črevesja preko sluznice zanesejo v obtok.

To nam vsem zagotavlja neposreden stik celic s hranili, ki jih le-te potrebujejo. In ker je protokol doziranja 4x dnevno po 2 razprška na notranjo stran ličnic, omogočamo telesu nenehen dostop do željenih sestavin. Spreji so tudi lepo priročni in jih tako ves čas lahko nosimo s seboj. Za vnos pa ne potrebujemo dodatne tekočine.

Sprej torej razpršimo na notranjo stran ličnic (s čistimi rokami), počakamo cca. 30sek ali dlje preden spet pogoltnemo slino, saj tako poskrbimo za res maksimalen učinek. Mikro kapljice se tako abrosrbirajo v tkivo skozi kapilare, ki se nahajajo v bližini površine sluznice v ustih. Ta proces omogoča hranilom, da se vpijejo v nekaj sekundah.

V primeru pršenja pod jezik, se nam pospešeno začne tvoriti slina, in s tem gre del hranils slino v prebarvno trakt, učinek je posledično manjši.

V teh dneh je NAJBOLJŠA, NAJBOLJ OPTIMALNA IZBIRA KOMBINACIJA

  • Nutura sprej AMERIŠKI SLAMNIK
  • Nutura sprej C+CINK (slednji je uporaben že pri otrocih starejših od 1 leta)
  • Nutura sprej LIPOSOMSKI D3 ali nutura sprej vitamin D3 IN K2.

Paleta izbora sprejev pa je sicer velika, zato vas vabimo, da si svojega poiščete v naši spletni trgovini.

Zgoraj Izbrana kombinacija zelo hitro manjša našo zalogo, zato vam toplo priporočam, da ne oklevate (pre)več. Žal vam zagotovo ne bo. To obljubimo!