Teden uživanja sokov Biotta je resnično izboljšal moje počutje tako telesni kot duševni ravni. S sokovi sem se že kar nekaj časa spogledovala in se psihično pripravljala na to, da bi lahko cel teden preživela samo s pitjem sokov. Ne bi ravno rekla, da sem nezdrava oseba, toda v današnjem času, ko se mnogo hrane, ki jo jemo, predela in telo nenehno bombardira s kemikalijami in toksini sem si nekako želela narediti kakšen post in se se odločila za post s sokovi .

Kako sem preživela teden z BIOTTA sokovi?

Prvi dan je bila manjša kriza, saj si nisem znala predstavljati, da ne bi jedla nobene trde hrane. Nenehno sem bila lačna in priporočeno stekleničko soka sem spila zelo hitro in bila sem še vedno lačna. Premagovala sem samo sebe. A kot pravijo, težja je BITKA, slajša je ZMAGA.

Pred zajtrkom sem najprej spila kozarec mlačne vode. Za zajtrk sem spila BIOTTA Digest sliva. V službo sem si odnesla strekleničko BIOTA WELLNES soka, kateri je bil skupaj z BIOTTA VITA 7 moj najljubši sok. Sokovi niso samo okusni, ampak so polni bistvenih vitaminov, mineralov in antioksidantov.

Moj popoldasnki obroke je bil zelenjavni koktejl BIOTTA, ki vsebuje spk rdeče pese, krompirjev sok, korenčkov sok in sok redkve. Malo specifičen okus, a se ga hitro privadiš 🙂

Na začetku sem v popoldanskem času kar čutila potrebo po trdi hrani. Hrepenenje po hrani sem blažila z pitjem mlačne vode in čaja BIOTTA, kateri je priložen v paketu.

Za večerjo je bila paradižnikova juhica BIOTTA. Raje sem si paradižnikov sok pogrela in ga jedlo iz skodelice, da sem imela občutek, da jem nekaj toplega in na žlico 😉 Vanj sem si vmešala nekaj mletih lanenih semen.

Po tretjem dnevu sem čutila, da se je moje telo začelo privajati. Sama pa sem se veselila dnevnega pitja sokov.

Kaj pa moje počutje?

Bilo je kot noč in dan. Moje razpoloženje se je spremenilo na bolje in poutila sem se bolj zbrano pri vsakodnevnih opravilih. Nelagodja ni bilo več in prepričana sem, da sem pridobila s to izkušnjo splošne koristi za svoje zdravje. Prav tako se je kazalec na tehtnici pomaknil nekoliko navzdol 🙂

Zame ta post ni žrtvovanje, ampak naložba. Naložba vase.

Hvaležna sem za to izkušnjo in jo toplo priporočam vsakomur.