Prvi probiotik, ki je ponudil dokazano izgubo teže, poleg priznanih koristi za zdravje, kar pomeni novo in vznemirljivo obdobje za probiotična dopolnila.

Nov probiotik se je izkazal za posebno koristnega za tiste, starejše od 45 let, ki želijo shujšati – ženske, ki poskušajo prestaviti trdovratni „muffin top“ in moški, ki želijo zmanjšati svoje rezervne pnevmatike.

V največji tovrstni klinični raziskavi o vplivu probiotikov na izgubo teže (imenovani ShapeLine študija) so udeleženci vseh starosti opazili zmanjšanje teže, obsega pasu in ITM, potem ko so vsak dan vzeli eno kapsulo ProVen Probiotics ShapeLine, za šest mesecev. Rezultati so še bolj impresivni, saj udeleženci niso bili na dieti z nadzorom kalorij in niso spremenili načina življenja ali režima vadbe, kar kaže na to, da so bile vse koristi za zmanjšanje telesne teže posledica probiotika.

O prvem probiotiku, ki je poleg priznane vrednosti za zdravje ponudil koristi za hujšanje, o ShapeLineu govorijo v znanstvenih krogih kot o najučinkovitejšem probiotiku na svetu.

V obdobju, ko se zdi, da se večina ljudi tako ali drugače bori s svojo težo, je novica, da lahko jemanje vsakodnevnega probiotika pomaga pri doseganju izgube teže, pa tudi zagotavljanje vseh drugih koristi dobrih bakterij, hkrati pa ne zahteva nobenih drugih sprememb življenjski slog, bo dobrodošla novica za številne ljudi.

Statistična analiza raziskave kaže, da so spremembe telesne teže, zahvaljujoč ShapeLine, dosledne in ponovljive, probiotik pa bo podpiral tudi tiste, ki želijo preprečiti ponovni dvig telesne mase po izgubi teže.

ShapeLine je še posebej koristen za tiste, ki želijo shujšati v daljšem časovnem obdobju, na zdrav in trajen način, ne da bi pri tem spremenili prehranski vnos ali vzorce vadbe.

Koristi ShapeLine niso omejene samo na hujšanje.

Vsak dan jemanje ene probiotične kapsule prinaša impresivne dobrobiti za zdravje, ki vključujejo:

Ogromno 40-odstotno zmanjšanje okužb zgornjih dihal (kašelj in prehlad), 30-odstotno zmanjšanje glavobolov in izboljšano splošno počutje.

Zaradi teh koristi se je skupina ShapeLine počutila bolje, imela več energije in boljše razpoloženje kot skupina, ki ni jemala ShapeLine.

In ljudje z visokim holesterolom so ugotovili, da je ShapeLine znatno zmanjšal najnevarnejšo vrsto LDL (ali slab) holesterol.

Dr. Nigel Plummer, mikrobiolog in ustanovitelj podjetja ProVen Probiotics, je komentiral tudi:

»Študije ShapeLine označujejo resnično ključni trenutek za celotno industrijo probiotikov.

Še nikoli doslej ni bilo klinično dokazano, da probiotik ponuja tako pomemben vpliv na izgubo teže, hkrati pa še naprej ponuja številne koristi, ki jih vsi pričakujemo od kapsule probiotika. In drugi preskus, ki potrdi rezultate prvega, je tako pomemben za zagotavljanje jasnih dokazov o prednostih tega izdelka – in tudi izjemno redek.

“Veseli me, da lahko predstavim tako inovativen in vznemirljiv izdelek, od katerega bodo potrošniki imeli veliko koristi. ShapeLine uteleša novo generacijo probiotikov in tako dviguje lestvico za vse blagovne znamke probiotikov po vsem svetu. “

Ne glede na letni čas, želimo biti in izgledati čim bolj fit. Vedno več smo zunaj in se po večini tudi več gibamo.

Probiotik najdete tukaj >>

DARILO: OB NAKUPU PROBIOTIKA PROVEN SHAPE LINE + SHAPE SUPPORT SPREJ – GRATIS: Bio rastlinski glukomanan rezanci (oblika RIŽ)

Preverite ponudbo v naši spletni trgovini ali se oglasite v trgovini v Slovenski Bistrici na Žolgarjevi 6.