Koža je naš največji organ. Pa vendar z njimi ne ravnamo vedno prijazno. Kar nam ni všeč (npr. utrujena polt, temni kolobarji pod očmi in vnetja), pogosto štejemo za nadležne madeže na bluzi. Nanesemo rdečilo, korektor in madeže ter ne spreminjamo vzroka
težave.⁠ ⁠
BEAUTY FUEL sega pod površje in podpira vašo kožo v njenih najglobljih plasteh z najboljšim v naravi. Formula naravnega vitamina C, vitamina A (tudi peroralni retinol), srebrne ušesne glive (tudi botanična alternativa hialuronski kislini), OPC iz organskega borovega lubja, SOD iz organske melone in silicija iz organskega bambusa razjasnijo polt od znotraj navzven , napnejo in zaščitijo kožo ter izboljšajo mikrocirkulacijo.

Rastlinska moč za vašo kožo:

Bolje kot hialuronska kislina

Alternativa hialuronu na rastlinski osnovi Bio-Tremella, znana tudi kot srebrna ušesna goba, ima veliko boljšo zmogljivost za shranjevanje vlage kot kemična različica. Zato je bil pred stotimi leti priljubljeno sredstvo proti staranju v Aziji in neguje vašo kožo od znotraj v BEAUTY FUEL.

 

Ščiti lastni kolagen

Sadje Amla je ena najpomembnejših rastlin v ajurvedski medicini in se tam uporablja tudi za zdravje kože. V BEAUTY FUEL vam zagotavlja 100 % dnevni odmerek naravnega vitamina C in tako prispeva k tvorbi kolagena za zdravo kožo.

Izboljša mikrocirkulacijo

Oligomerni proantocianidini ali OPC v BEAUTY FUEL prihajajo iz organskega izvlečka borovega lubja iz severne Finske. Ta antioksidant podpira elastičnost kože, izboljšuje mikrocirkulacijo kože, zmanjšuje hiperpigmentacijo in tudi obnavlja naravni vitamin C v tej formuli.

 

Okrepi kožo od znotraj

Čisti botanični silicij za BEAUTY FUEL prihaja iz organskega ekstrakta bambusovih poganjkov. Silicij je ena najpomembnejših sestavin kolagena. Ko bomo imeli dovolj in dovolj čvrstega kolagena, bo naša koža videti mehka in mlada.

 

Spodbuja regeneracijo celic

Ekstrakt morskih alg Dunaliella salina zagotavlja 58 % vašega dnevnega odmerka vitamina A v obliki mešanih karotenoidov, naravnega in varnega predhodnika vitamina A. To povzroči, da se vaše celice obnašajo kot mlajša, bolj zdrava različica samih sebe. Pomislite na to kot na svoj retinol serum v kapsuli!

Izboljša UV zaščito

Klinično raziskan SOD B Holimel® iz organske melone ščiti kožo pred poškodbami sonca in odloži sončne opekline, tako da izboljša odpornost kože na UV žarke za 16 % po samo 32 dneh. Poleg tega so izmerili 72 % manj poškodb kože (celice sončnih opeklin).