MULTI EM FERMENT je odličen vir koristnih bakterij za naše črevsje. Zdrava črevesna flora je namreč predpogoj, da ostajamo zdravi in da tudi, če pride do kakršnih koli okužb, si organizem zelo hitro opomore.

Tako kot ohranjamo fizično kondicijo z rednim gibanjem, moramo tudi črevesno floro dnevno negovati. Zanjo skrbeti. To počnemo z vnosom veliko hrane, ki je surova, ima veliko vlaknin in je čim manj predelana in obdelana in z vnosom telesu koristnih bakterij v obliki probiotčnih kultur. Le-te skrbijo, da je ohranja razmerje dobrih in slabih mikroorganizmov, ki sobivajo z nami ves čas.

Probiotiki so lahko v različnih oblikah, prilagojeni potrebam različnih ljudi (kapsule, tekočine, praški…)

Mi vam predstavljamo tekoči zaklad živih mikroorganizmov, ki pridno skrbijo za zdravje naše črevsne flore.

MULTI EM FERMENT je skupek 20 milijard skrbno izbranih 31 sevov EM na dan. Uglasite mikrobiom svojega telesa. Čarovnija kombinacije EM je predvsem v tem, da mikroorganizmi medsebojno delujejo v popolni harmoniji, kot najbolj precizno uglašen orkester, kjer inštrumenti z medsebojnim dopolnjevanjem ustvarjajo čudovito simfonijo. Specifična zasnova dobrodejnih mikroorganizmov EM vpliva tudi na porast pomembnih nevtralnih mikroorganizmov, kot so npr. Bakteroidi.

V procesu večstopenjske fermentacije, ki posnema naraven proces človeške prebave, se učinkovine iz prvovrstnih rastlinskih sestavin razdrobijo v elemente (antioksidanti, encimski delci, minerali, vitamini, (L+) mlečna kislina, prebiotiki, bioflavonoidi), ki predstavljajo prvovrstna biodostopna hranila za celice.

Sestavine: voda; melasa in polnovreden ekološki sladkor (sladkor in melasa sta predelana v procesu večstopenjske fermentacije in se ne nahajata v končnem izdelku!); zeliščni in rastlinski izvlečki; mikroorganizmi; vitamin C.
 

BREZ konzervansov, sladil, sintetičnih dodatkov, glutena, arom, ojačevalcev okusa.

Zelišča in rastline

Ananas, Angelika korenina, Janež, Bazilika, Koprc, Komarček, Šipek, Borovnice, Malina – listi, Bezeg, Ingver, Oljka – listi, Origano, Poprova meta, Rožmarin, Rdeči čaj, Rdeča detelja, Žajbelj, Črna kumina, Sladki koren, Timijan, Maca, Rožni koren, Kurkuma, Cimet, Vanilja, Kardamom, Žafran, Izvleček grenivkinih pečk, Izvleček groznih pečk (OPC) in Ganoderma lucidum.

MULTI EM FERMENT JE PRIMEREN IN PRIPOROČLJIV ZA CELOTNO DRUŽINO!