Nazaj na prejšnjo stran

Osnova gela ALOE VERA je bioaktivni gel aloje oz. aloe vere, ki je obogaten s funkcionalnimi sestavinami pantenol, niacin in hialuronska kislina, za katere je znano, da imajo pomirjujoče in eudermične (koži prijazne) lastnosti. Zaradi svojih značilnosti se izdelek lahko nanese na vse dele telesa, kjer je potrebno pomirjujoče, osvežujoče, vlažilno in blažilno delovanje.

Funkcionalne sestavine: gel aloe vera, pantenol, niacin, hialuronska kislina

Sestavine (lngredients): Aqua (voda), Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis (listi aloje oz. aloe vere), Sodium Hyaluronate (natrijeva sol hialuronske kisline), Panthenol (pantenol), Niacin, DMDM Hydantoin, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Navodilo za uporabo: Na predele kože, ki potrebujejo nego, nanesite zadostno količino izdelka in nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Nanos ponovite večkrat na dan.

Opozorila: Kozmetični izdelek samo za zunanjo uporabo. Shranjujte izven dosega otrok. Ne nanašajte na poškodovano kožo.

BREZ: PARABENOV – DIŠAV – ALERGENOV – BARVIL – MINERALNIH OLJ – SILIKONOV – ŽIVALSKIH PROTEINOV

Testirano na nikelj

Sinergija

Bioaktivni gel aloe vere

Pantenol

Niacin

Hialuronska kislina

Podrobnosti o funkcionalnih sestavinah

Aloe vera gel: Ta opalescentni gel se ekstrahira iz mesnatega dela listov Aloe. Vsebuje različne snovi, vključno z sluzi, vitamini, minerali, saponini in glikoproteini. Če lokalno nanesete, deluje blažilno.

Pantenol (provitamin B5): Znan tudi kot “lepotni vitamin”, ker prodira v tkiva in deluje vlažilno in kožo ohranja v dobrem stanju.

Niacin (vitamin B3): To je predhodnik dveh koencimov, ki sta vključena v številne celične reakcije. Ima gladilni učinek, zaradi česar je površina kože gladka in mehka, hrapavost in nepravilnosti kože se zmanjšajo.

Hialuronska kislina: To je snov, ki je fiziološko prisotna v človeških tkivih, kot je koža. Pri nanosu na kožo deluje vlažilno.

Proizvajalec:

NATURANDO S.r.l., Italija

Izdelano v Italiji.

Aloe Vera Bioaktivni gel, 200m...

16,00