Biostile ,Immune power, 90 kapsul

26,91 

Poskrbite za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi ter v svoj jedilnik dodajte kombinacijo matičnega mlečka, olja pečk rdečega grozdja in ribjega kolagena.

1 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje matični mleček, svetlinovo olje, olje pečk rdečega grozdja in ribji kolagen. Vsebuje naravne vire glikozamonoglikanov, omega maščobnih kislin, flavonoidov in decenojske kisline. Vsebuje tudi linolno kislino, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Matični mleček oz. Gelee Royal je lepljiva tekočina, ki jo proizvajajo od 6 – 14 dni stare čebele delavke, da z njo nahranijo svojo kraljico – matico. Brez matičnega mlečka, bi bila kraljica enaka vsem ostalim čebelam, z njegovo pomočjo pa lahko živi od 3 – 8 let, torej 45- krat dlje kot ostale čebele. Mleček je tako “kraljeva hrana”, ki omogoča matici večje sposobnosti, daljše življenje ter možnost razmnoževanja.

Morski kolagen je pridobljen iz najčistejših morskih globin iz neokrnjene Avstralije. Splošno znano je, da po 20. letu starosti telo, vsako leto, proizvede 1% manj kolagena. Zatorej ni presentljivo, da so prehranska dopolnila s kolagenom tako priljubljena, tako med ženskami kot tudi moškimi.

Način uporabe: Trikrat na dan po eno kapsulo pri obrokih, s kozarcem vode.

Vsebnost : 90 kapsul (za 30 dni)