Biotta Breuss zelenjavni sok 500 ml

3,65 

V sodelovanju s priznanim avstrijskim naravnim praktikom g. Rudolf Breussom je Biotta razvila Breuss-zelenjavni sok, ki ga še danes proizvajajo […]Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

V sodelovanju s priznanim avstrijskim naravnim praktikom g. Rudolf Breussom je Biotta razvila Breuss-zelenjavni sok, ki ga še danes proizvajajo po originalnem receptu. Biotta je ponosen lastnik pravic blagovne znamke Breuss za izdelavo mešanic zelenjavnih sokov. Biotta Breuss je uravnotežena mešanica dragocenih zelenjavnih sokov, ki so posebej primerna za terapije s sokovi. Naravni sok je vir kalija, ki ohranja nivo krvnega tlaka. Biotta podpira uravnoteženo prehrano in zdrav življenjski stil.

Nežno in sveže iz polja v steklenico: Biotta Breuss je 100 % švicarski zelenjavni sok, sveže iztisnjen iz najboljše zelenjave, kot so pesa, korenje, zelena, krompir in redkvica.

Sok iz: 672 g zelenjave

vegansko

Biotta svari pred – to velja za vse izdelke – prekomernim in obsežnim postenjem, ki traja nekaj dni do največ dva tedna in ki ga morate izvajati pod zdravniškim nadzorom.

HRANILNA VREDNOST

Hranilna vrednost na 100 ml
Energijska vrednost 151 / 36 kj / kcal
Maščobe 0 g
  od tega nasičene maščobne kisline 0 g
Ogljikovi hidrati 8 g
  od tega Sladkor 6 g
Beljakovine 1 g
Sol 0,08 g

SESTAVINE

Sestavine na 100 ml
Kalij 388 mg

SESTAVINE

  • sok rdeče pese
  • Krompirjev sok
  • sok zelene 
  • korenčkov sok
  • sok redkve
  1. mlečna kislina fermentiraa iz ekološke pridelave
  2. iz nadzorovane biološke pridelave