BANANIN NAMAZ, 200g

8,50 

NOVO! BANANIN NAMAZ BREAKFAST CLUB!

 

Bananin namaz kot ga še niste poskusili! Z veseljem in ponosom vam predstavljam novi Breakfast Club namaz brez sladkorja, primeren tudi za diabetike, saj ne vsebuje sladkorja.Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Bananin namaz Breakfast Club je:

  • brez sladkorja
  • primeren za vegane
  • 100% naraven
  • iz le 5 sestavin
  • izdelan v Sloveniji
  • močnega okusa po bananah!

V namazu prav tako ni nobenega mleka, žit ali drugih živalskih izdelkov. Primeren je torej za popolnoma vse ljudi, tudi tiste, ki se izogibajo mlečnim izdelkom in za tiste, ki prisegajo na veganske izdelke.

In rezultat?

BOŽANSKO! To je edina beseda s katero lahko opišem namaz. Namaz ima zelo izrazit vonj in okus po bananah, saj smo bili pri izdelavi zelo radodarni z njimi. Tekstura je zelo mazljiva in rahlo tekoča, ob prvem stiku s tvojim jezikom pa bo namaz sprožil čisto vse čutnice in verjemi mi – oči se ti dobesedno zableščijo od navdušenja.

Uporaba kremnega bananinega namaza Breakfast Club

Bananin namaz se odlično poda kot dodatek k našim tsampam, raznim ovsenim kašam in seveda palačinkam! Prav tako se lahko namaz uporabla kot dodatek različnim sladicam. Iz njega lahko namreč pripravimo razne energijske ploščice, mousse, kreme, ga dodamo piškotom. Namaz prejmeš v lični embalažo in je zato primeren tudi kot sladko in pozorno darilo za vse ljubitelje banan ali zdravih zajtrkov!

Opozorilo: Prekomerno uživanje lahko ima odvajalni učinek. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj celzija in 70% relativne vlažnosti. Odprto porabiti v 14 dneh. Ločevanje olja je popolnoma naravno. Pred čisto vsako uporabo je treba namaz premešati.

Priporočilo: Namaz hrani obrnjen z glavo navzdol, saj se bo tako naravna maščoba namaza lepo premešala in ohranila mazljivo strukturo.

Sestavine: indijski oreščki (40%), kokos (40%), liofilizirane banane (10%), sladilo: eritritol, stevia

Neto količina: 200 g

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost: 622 kcal
Beljakovine: 

Ogljikovi hidrati/ sladkorji:

Maščobe/ nasičene:

Vlaknine:

Sol:

 8,7 g 

21 g/ 7 g

56 g/ 6,6 g

5,48 g

0,1 g