JAGODNA CHIA MARMELADA, 200G

5,50 

Breakfast Club marmelada brez dodanega sladkorja je tukaj! Izdelana je iz svežih jagod, po moji najljubši domači recepturi marmelade. Posebnost Breakfast Club jagodne marmelade je ta, da je iz le treh popolnoma naravnih sestavin in v njej ni uporabljenega nobenega želirnega sredstva, temveč le chia semena, ki poskrbijo za zgostitev in teksturo.Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Jagodna chia marmelada je izdelana v Sloveniji, iz kar 88g sadja na 100g marmelade!

 

Jagodna chia marmelada Breakfast Club je:

 • brez dodanega sladkorja
 • primerna za vegane
 • 100% naravna
 • iz le 3 sestavin
 • izdelana v Sloveniji
 • močnega okusa po jagodah!

Breakfast Club marmelada brez dodanega sladkorja je tukaj! Izdelana je iz svežih jagod, po moji najljubši domači recepturi marmelade. Posebnost Breakfast Club jagodne marmelade je ta, da je iz le treh popolnoma naravnih sestavin in v njej ni uporabljenega nobenega želirnega sredstva, temveč le chia semena, ki poskrbijo za zgostitev in teksturo.

 

Jagodna chia marmelada je izdelana v Sloveniji, iz kar 88g sadja na 100g marmelade!

 

Jagodna chia marmelada Breakfast Club je:

 • brez dodanega sladkorja
 • primerna za vegane
 • 100% naravna
 • iz le 3 sestavin
 • izdelana v Sloveniji
 • močnega okusa po jagodah!

V marmeladi ni nobenega mleka, žit ali česar koli drugega. Primeren je torej za popolnoma vse ljudi in načine prehranjevanja. Primeren tudi za tiste, ki se izogibajo mlečnim izdelkom, dodanim sladkorjem in prisegajo na naravne sestavine.

In rezultat?

Marmelada je BOŽANSKA! Ravno prav sladka in polnega okusa po jagodah. Chia semena dodajo marmeladi dodatno hranolno vrednost , le te namreč podpirajo zdravje srca, mu pomagajo in imajo tudi vpliv na zniževanje krvnega tlaka. Prav tako pa nas napolnijo z energijo, saj so med najmočnejšimi naravnimi viri čistih proteinov.

Uporaba Breakfast Club jagodne chia marmelade:

Jagodna chia marmelada se odlično poda k naši domači in jagodni tsampi, raznim ovsenim kašam in seveda palačinkam! Prav tako se lahko uporabla kot dodatek različnim rajtrkom kot so jogurtove sklede, smuti sklede ali se namaže kar na kruh. Z marmelado lahko popestrimo razne sladice in iz nje pripravimo razne energijske ploščice, jagodne musse, kreme, ga dodamo piškotom. Jagodno marmelado prejmeš v lični embalaži, zato je odlična tudi kot sladko in pozorno darilo za vse ljubitelje jagod!

 

Opozorilo: Prekomerno uživanje lahko ima odvajalni učinek. Hraniti v suhem, hladnem in temnem prostoru. Po odprtju hranite izdelek v hladilniku in porabite v 7 dneh.

Ker namaz ne vsebuje sladkorja lahko pride do sadne usedline, ki je popolnoma naraven pojav zato je marmelado potrebno občasno premešati.

Sestavine: jagode (77%), chia semena (8%) in sladilo: eritritol (15%)

Neto količina: 200 g

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost: 79kcal/ 331kj
Beljakovine:

Ogljikovi hidrati/ sladkorji:

Maščobe/ nasičene:

Sol:

 2,2 g

24 g / 5 g

3,1 g/ 0 g

0g