KAKIJEVA MARMELADA Z INGVERJEM, 200G

5,50 

Breakfast Club marmelada iz kakija z dodatkom ingverja bo zagotovo olajšala preskok na bolj jesensko obarvane zajtrke! Izdelana je iz Slovenskih kakijev z dodatkom svežega ingveraja izdelena po moji najljubši domači recepturi marmelade. Posebnost Breakfast Club kakijeve marmelade je to, da je iz popolnoma naravnih sestavin, brez konzervansov in brez dodanega sladkorja. Vsebuje le naravno prisoten sladkor iz sadja. Izdelana z ljubeznijo, samo zate, da ti polepša jutra in popestri tvoje zajtrke!Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Kakijeva marmelada je izdelana v Sloveniji, iz kar 114g sadja na 100g marmelade!

Breakfast Club kakijeva marmelada je:

  • brez dodanega sladkorja
  • primerna za vegane
  • 100% naravna
  • izdelana v Sloveniji

KAKIJEVA MARMELADA Z INGVERJEM 200G

(4 mnenja strank)

5,50

Breakfast Club marmelada iz kakija z dodatkom ingverja bo zagotovo olajšala preskok na bolj jesensko obarvane zajtrke! Izdelana je iz Slovenskih kakijev z dodatkom svežega ingveraja izdelena po moji najljubši domači recepturi marmelade. Posebnost Breakfast Club kakijeve marmelade je to, da je iz popolnoma naravnih sestavin, brez konzervansov in brez dodanega sladkorja. Vsebuje le naravno prisoten sladkor iz sadja. Izdelana z ljubeznijo, samo zate, da ti polepša jutra in popestri tvoje zajtrke!

 

Kakijeva marmelada je izdelana v Sloveniji, iz kar 114g sadja na 100g marmelade!

 

Ps. Do konca meseca oktobra, pa ob vsake nakupu marmelade prejmeš trajnostno žličko iz kokosa GRATIS!

 

 Breakfast Club kakijeva marmelada je:

  • brez dodanega sladkorja
  • primerna za vegane
  • 100% naravna
  • izdelana v Sloveniji

 

NA ZALOGI

— OR —

KATEGORIJA: 

 

V marmeladi ni nobenega mleka, žit ali česar koli drugega. Primerna je torej za popolnoma vse ljudi in načine prehranjevanja tudi za tiste, ki se izogibajo mlečnim izdelkom, dodanim sladkorjem in prisegajo na naravne sestavine.

In rezultat?

Marmelada je BOŽANSKA! Ravno prav sladka in polnega okusa po kakiju in ingverju. Marmelada je izdelana iz Slovenskih kakijev, kateri smo za malo ostrine dodali svež ingver in ne tistega v prahu, kot ga najdemo v ostalih to vrstnih izdelkih. Limonina lupinica pa poskrbi za ravno pravo mero kisline.

Uporaba Breakfast Club kakijeve marmelade:

Kakijeva marmelada z ingverjem se odlično poda k naši domači in jagodni tsampi, raznim ovsenim kašam in seveda palačinkam! Prav tako se lahko uporabla kot dodatek različnim zajtrkom kot so jogurtove sklede, smuti sklede ali se namaže kar na kruh. Z marmelado lahko popestrimo razne sladice in iz nje pripravimo razne energijske ploščice, musse, kreme, ga dodamo piškotom. Kakijevo marmelado prejmeš v lični embalaži, zato je odlična tudi kot sladko in pozorno darilo za vse ljubitelje zdravih namazov!

Opozorilo: Hraniti v suhem, hladnem in temnem prostoru. Po odprtju hranite izdelek v hladilniku in porabite v 7 dneh.

Ker izdelek ne vsebuje sladkorja lahko pride do sadne usedline, ki je popolnoma naraven pojav zato je marmelado potrebno občasno le premešati.

Alergeni: Niso prisotni.

Sestavine: kaki (83%), jabolka, limonin sok, ingver (1%), limonina lupinica.

Neto količina: 200 g

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost: 97kcal/ 333kj
Beljakovine: 

Ogljikovi hidrati/ sladkorji:

Maščobe/ nasičene:

Sol:

 0,3 g 

18 g / 17 g

0,3 g/ 0 g

0g