Difuzor Wally – idealen za dom in pisarno

34,90 

Wally, idealen aroma difuzor za dom in pisarno, ki bo zaradi svoje sodobne nordijske zasnove postal odličen sodobni kos pohištva. Opremljen je z USB-napajalnim kablom.


Šifra 600373 Kategorije , Oznake , , ,


Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Wally, nov aroma difuzor s sodobno in privlačno zasnovo vam bo omogočil, da izkoristite aromaterapijo in kromoterapijo, za popolno sprostitev. Majhen in praktičen, zaradi sodobnega nordijskega dizajna in oblikovanja bo postal odličen sodoben kos pohištva.

Opremljen je z USB-napajalnim kablom, ki ga lahko povežete na vsako USB vtičnico, USB polnilec mobitela ali katerim koli osebnim ali prenosnim računalnikom in tako uživate v aromaterapiji s 100-odstotno čistimi in naravnimi eteričnimi olji Gisa Wellness tudi v stresnih dneh, ki jih preživljate doma ali na svojem delovnem mestu.

Navodila
1.Vtikač izkjučite iz difuzorja in odstranite pokrov.
2. V rezervoar nalijte z posodico vodo iz pipe. Nikoli naj ne presega 90 ml.
3. Dodamo 2-3 kapljice eteričnega olja na 100 ml vode. Uporabljajte samo naravna olja, ki ne vsebujejo kemikalij, kot je peg 40 in ricinusovo olje.
4. Pokrovček postavite nazaj na difuzor in ga prilljučite na napajalnik. Pri tem pazite, da se vam ne ilije voda iz rezervoarja.  Pritisnite LIGHT , da izberete želeno lučko in TIPKO MIST, da izberete želeni časovnik.
(Za podrobnejše informacije o delovanju razpršilca, glejte navodila za uporabo)

Dimenzije: d 118 x h 119 mm
Teža: 280gr
Način:  Ultrazvočni
Časovnik: 15 sekund izmenično / ON
Vsebnik vode: 90ml
Trajanje: 3 do 4h
Priloženi dodatki: Kabel USB, navodilo za uporabo
Poraba električne energije: V bližini: 5W
Število led žarnic: 4
Material: PP / ABS
Ultrazvočna frekvenca: 3 MH