Emma, Naravno milo Ylang ylang, 95g

5,54 

Čudovito naravno milo, ki bo lepo poskrbelo za vašo kožo, jo nežno očistilo in odišavilo.

1 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Naravno milo, ki mu ni enakega. Hladno stisnjen sok korenčka je odličen povsem svež dodatek, ki milu doda poseben pečat. Svež hladno stisnjen sok korenčka je poln vitaminov, predvsem vitaminov A in C. Vitamin A je močan antioksidant, ki je še posebej učinkovit proti prostim radikalom in upočasnjuje proces staranja. Hladno stisnjen sok korenčka skupaj z arganovim oljem, pa je zmagovita kombincija v boju proti staranju kože. Esencialne maščobne kisline v arganovem olju, skupaj z rastlinskim glicerinom, učinkovito delujejo pred izsušitvijo in popuščanjem tkiva, saj pomagajo pri vzpostavitvi vlažnosti zgornje plasti kože. Skupaj z izbrano kombincijo ostalih olj in masel, milo kožo nežno očisti in ji nudi potrebna hranila, tako da ostane voljna in mehka.
Milu je dodana izbrana kombinacija eteričnih olj, s poudarkom na verbeni in ylang ylangu. Eterično olje verbene osveži, dodatek eteričnega olja ylang ylang pa poskrbi za dobro razpoloženje in zaokroži izbrano kombinacijo eteričnih olj v prijeten nežen vonj. Po uporabi mila na koži ostane blag in prijeten vonj ter občutek čistosti.

 

O NARAVNIH MILIH EMMA:

Naravna mila EMMA ne vsebujejo živalskih maščob, parafinov, vazelina, umetnih penilcev, barvil, dišav in tudi ne palmove maščobe (palmovega olja), ki jo sicer uporablja velika večina, žal tudi domačih slovenskih proizvajalcev.

Zaradi cenenosti surovine in njene funkcije v milu in v kozmetičnih izdelkih na splošno, je palmova maščoba za proizvajalce zelo zaželjena sestavine. S tem pa proizvajalci pozabljajo na okoljski vidik in na to, da smo na zemlji samo uporabniki in ne lastniki. Zaradi konstantnega in nasilnega zasejevanja palmovih dreves, prihaja do močnega krčenja gozdov, degradacije habitata, podnebnih sprememb, mučenja živali in zlobrab avtohtonih pravic. Vsekakor ne želimo izdelovati kozmetike s to “naravno” sestavino in verjamemo, da takšnih izdelkov, vi niti ne želite uporabljati.

Opomba: Vsa naravna mila EMMA so ročno izdelana in ročno rezana. Mila vsebujejo izključno naravne sestavine in so tudi brez kemičnih stabilizatorjev. Po izdelavi mila zorijo mesec dni. Mila ob shranjevanju dodatno zorijo, s tem izgubljajo vodo/težo in pridobivajo na kakovosti. Zaradi vsega navedenega so možna odstopanja v teži, barvi in obliki končnega mila. Prosimo vas za razumevanje in ostajamo na voljo za dodatne informacije.

– SLOVENSKI IZDELEK –