Nazaj na prejšnjo stran

Prehransko dopolnilo na osnovi železovega glukonata, ki se uporablja v primeru zmanjšanega vnosa tega hranila s prehrano oz. v primeru povečanih potreb.

Navodila za uporabo: 7 kapljic enkrat na dan (0,35 mg), razen če lečeči zdravnik določi drugače.Kapljice lahko jemljete nerazredčene (nakapajte direktno v usta ali na žličko) ali jih razredčite v vodi. Pred uporabo dobro pretresite. Možen je nastanek usedline, ki je povezan z normalno spremenljivostjo sestavin naravnega izvora in ne vpliva na kakovost izdelka.

Opozorilo: Shranjujte izven dosega otrok, mlajših od treh let. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. V primeru posebnih fizioloških ali patoloških stanj oz. v primeru jemanja zdravil se posvetujte s svojim zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno toploto. Po odprtju ne hranite v hladilniku in porabite v roku enega meseca.

Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na embalaži in nalepki na steklenički. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan navedenega meseca/leta.

Sestavine: voda, železov glukonat, citronska kislina, aroma, sladilo: Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni, listi) suhi ekstrakt tit. na 98% steviolnih glikozidov, konzervansa: kalijev sorbat, natrijev benzoat.

Vsebnost sestavin

Dnevni odmerek

7 kapljic (0,35 g)

% PDV*

Železov glukonat

7 g

50

*Priporočeni dnevni vnos

100 % IZDELANO V ITALIJI

Izdeluje:

NATURA HOUSE,  Orbassano (Torino) – Italija

Natura House se vam zahvaljuje za izbiro tega izdelka.

Od leta 1970 izdelujemo naravno kozmetiko, prehranska dopolnila in druge izdelke.


Fe VITA Prehransko dopolnilo s...

5,60