FIILIT PARFUM, SURYA – BALI 11ml

17,99 

Si želite rajskega otoka, toplega peska in kokosov orehov? Ta parfum je za vas. Pod žgočim soncem cvetovi sproščajo svojo […]

4 na zalogi


Kategorije , ,


Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Si želite rajskega otoka, toplega peska in kokosov orehov? Ta parfum je za vas.
Pod žgočim soncem cvetovi sproščajo svojo dišavo kot vseobsegajoč balzam Jasmine in Ylang Ylang, ki se valijo med sladkimi notami vanilije in balzama. Slasten in opojni občutek, skoraj fizičen, kot prepleteni cvetni listi sončne harmonije.

Dišava tako za ženske kot za moške ...

Ko sonce naredi, da cvetovi zasijejo
Sonce je v zenitu na "Otoku bogov". Oblaki svetega dima se dvigajo iz templjev. V notranjosti svetloba utripa skozi drevesa banyan v hladno senco, kar povzroči, da se venci in cvetni listi počijo v svetleče barve. Zunaj je več cvetov, ki jih plesalci nosijo poleg kože, dišave in barve, ki jih sonce še poveča.

Sončna, barvita, cvetna, čarobna
Pod žgočim soncem cvetovi sproščajo svojo dišavo kot vseobsegajoč balzam Jasmine in Ylang Ylang, ki se valijo med sladkimi notami vanilije in balzama. Slasten in opojni občutek, skoraj fizičen; kot prepleteni cvetni listi sončne harmonije.

Olfaktive opombe
Zgornje note: Bergamot, Elemi
Srčne note: Cvet Frangipani, Ylang Ylang, Jasmin, Tuberose
Osnovne note: Benzoin, pačuli, vanilija, sandalovina, Tonka fižol

Vedeti :
Eterično olje ylang ylanga ima številne blagodejne učinke na živčno ravnovesje, zlasti na uravnavanje prebavnih in dihalnih motenj. Brez ftalatov, parabenov in petrokemičnih derivatov.