FIILIT PARFUM TRAVEL IRIDA – CYCLADES, 11 ml

17,99 

Ta bela skala otoka, izgubljena v prostranem modrem morju, je težko večja od mesta. Dirkajoč se nad azurnimi valovi, dirka […]

1 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Ta bela skala otoka, izgubljena v prostranem modrem morju, je težko večja od mesta. Dirkajoč se nad azurnimi valovi, dirka se vije s polno hitrostjo. Bičejo zemljo, otresejo grmičevje in rikošete z okroglih modro zlatih modrih streh. Prozorni, nevidni in vendar tako prisotni, nosijo z em zelenimi listi, lupino citrusov in rjavim lubjem.

Uniseks dišava sveža in bistra

NAGRAJENA FINA FRAGRANCE NAGRADA 2016 PARIS

Parfum IRIDA je osvojil strokovno nagrado na razstavi Alternative Frangrance & Beauty, ki jo je junija 2016 organizirala Olfactorama.

Sveže, bistro, polno telo, zlivajoče
S svojimi odsevi, ki se hitro spreminjajo kot vetrič, nas Irida najprej popelje skozi svetlo svežino bergamota in petitnih zrn. Nato na smrdečo in polno oceno mirte in jantarja. Njeno srce izžareva zeleno črto, hrbtenico iz mastike, katere namiganje pilinga sidri ta zračen zemeljski parfum.

Olfaktivne opombe:

Zgornje note: Bergamot, Petit-zrno
Srčne note: Kašmir, Rose, Mastiha
Osnovne note: Papirus, Mirja, Pačuli


Parfum Eau de Parfum 11ml je vključen. Naš les prihaja iz Francije, Španije in Belgije in je certificiran PEFC, ki zagotavlja trajnostno gospodarjenje z gozdom.