Hello Sunshine | Bio Vitamin D3 Kompleks

47,92 

Ekološki vitamin D3 z 2.000 ie vitamina D3 na kapsulo iz ekoloških lišajev, v kombinaciji z adaptogenimi ekološkimi gobami Reishi za celostno dobro počutje.

Popoln je kot spremenljiv odmerek za vzdrževanje zdrave ravni vitamina D.

  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah – tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
60 kapsul = 120 dni.

Na voljo po naročiluBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Podrobnosti o izdelku

Rastlinski in ekološki vitamin D3

HELLO SUNSHINE je zeliščna inovacija med pripravki vitamina D3. Do sedaj je bilo mogoče pridobiti vitamin D2 le iz rastlinskih virov. Nedavne študije kažejo, da je vitamin D3 učinkovitejši od vitamina D2, ko gre za zvišanje ravni vitamina D v krvi. Naš organski vitamin D3 je v celoti iz ekoloških lišajev, brez kakršnih koli dodatkov.

Podpira kosti in mišice

Naš rastlinski vitamin D pomaga pri absorpciji kalcija in tako vpliva na raven kalcija v krvi. Zato je HELLO SUNSHINE velikega pomena tudi za zdravje kosti in zob. Zlasti ženske v menopavzi bi morale zagotoviti dobro oskrbo z vitaminom D. Naš ekološki vitamin D prispeva tudi k ohranjanju normalnega delovanja mišic in je pomemben za delitev celic.

Podpira imunski sistem

Kot del imunskega sistema naš rastlinski ekološki vitamin D HELLO SUNSHINE deluje neposredno s celicami, ki igrajo obrambno vlogo, na primer v primeru prehlada. Ljudje z alergijami naj poskrbijo tudi za dovolj vitamina D. Po podatkih DGE najnovejše študije kažejo povezavo med statusom vitamina D in tveganjem za akutne okužbe dihal.

Še posebej dragoceno

HELLO SUNSHINE zagotavlja 2.000 ie (50 µg) sončnega vitamina na kapsulo v obliki ekološkega vitamina D3, ki je vgrajen v svojo rastlinsko matriko in je zato še posebej enostaven za uporabo za telo. Kombiniramo ga z adaptogenimi bio gobami Reishi iz kontrolirane ekološke pridelave za celostno dobro počutje.

Način uporabe

  • 60 kapsul = 120 dni.
  • Vzemite eno kapsulo vsak drugi dan zjutraj s kozarcem vode ob obroku.
  • Da bi v maščobi topen vitamin D iz Hello Sunshine vaše telo optimalno absorbiralo, mora obrok vsebovati tudi zdrave maščobe.
  • Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

ENA KAPSULA VSAK DRUGI DAN

ZJUTRAJ

Z VODO OB OBROKU