Jack N Jill, zobna ščetka Monkey

5,67 

Ljubka in funkcionalna zobna ščetka za otroke je narejena iz čistega koruznega škroba brez GSO in ščetinami iz recikliranega DuPont najlona.

Ni na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Zobna ščetka za otroke
Si želiš v svojem življenju manj plastike? Začneš lahko kar pri umivanju zob 🙂 Že poznaš naravne zobne ščetke za otroke iz Jack n’ Jill?

Ljubka in funkcionalna zobna ščetka za otroke je super, ker je narejena iz čistega koruznega škroba brez GSO in ščetinami iz recikliranega DuPont najlona. Tako združuje prijaznost do okolja in otrokom prijazen ergonomsko oblikovan ročaj. Za zabavno ščetkanje, že od malih nog (ups, zobkov) :). Zobna ščetka za otroke se lahko uporablja vse od otrokovih prvih zobkov in so primerne za otroke vseh starosti. Nežne ščetine so primerne za občutljive dlesni.

Otroški zobki poleg naravne zobne ščetke za otroke, potrebujejo tudi naravno zobno pasto, ki je tako varna, da jo malček lahko poje 😉

Zamenjaj vsakodnevno uporabo plastike z naravnimi materiali in naredi nekaj dobrega za zobe svojega malčka in naš planet, okay? 🙂

Sestava: ročaj iz čistega koruznega škroba brez GSO in ščetinami iz recikliranega DuPont najlona

Navodila za recikliranje:
1. Odlomite glavo ščetke.
2. Glavo ščetke reciklirajte posebej in odložite v primeren zabojnik (najlon lahko recikliramo).
3. Ščetko odvrzite v svoj kompost (razgradnja približno 90 dni).

Ščetke lahko uporabljate vse od otrokovih prvih zobkov in so primerne za otroke vseh starosti. Nežne ščetine so primerne za občutljive dlesni in majhne zobke. Ščetke menjajte na največ 8 tednov.