Khadi, Olje za telo Centella New-Cell, 50ml

15,20 

Izpopolnjeno in tradicionalno proizvedeno regeneracijsko olje z izjemno učinkovitimi rastlinskimi izvlečki je priporočljivo za regeneracijo krhkih in poškodovanih celic ter posledično za celovito zdravje celic.

Ni na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Skrivnost tradicionalnega olja za kožo je pripisati tradicionalnemu in skrbno premišljenemu receptu ajurvedske kure Rasayana in povzroči resnično poživljajoče doživetje za vaše telo.

Medtem ko naravno vsebovana eterična olja spodbujajo vaš um, čarobna kombinacija učinkovin s Centello, imenovano tudi tigrova trava, podpira proces obnove vašega vezivnega tkiva. Centella New-Cell učvrsti in zategne vašo kožo, še posebej po spremembi, tudi pri strijah. Občutite krepitev in blago regeneracijo vaše kože!

Uporaba:

  • Ritual aplikacije Khadi: Na notranji strani embalaže je QR koda, ki vas vodi skozi ritual aplikacije Centella New-Cell: privoščite si pomirjujočo meditativno masažo, med katero se razvije ves potencial eliksirja Centella New-Cell. Aktivirajte enega od svojih najglobljih energetskih centrov – koreninsko čakro – in zaupajte v intuicijo svojih kožnih celic!
  • Uporaba v vmesnem času: Vzemite 1-2 potiska olja v roko in ga s krožnimi gibi vmasirajte na sveže umito in še rahlo vlažno kožo. Naj olje začne učinkovati, vi pa se veselite svojega okrepljenega občutka na koži.
  • Nasvet: uporabite olja za telo Spicy Cell-Lite, Triphala Tri-Tox in Centella New-Cell v kombinaciji kot močan trio!
Khadi linije izdelkov: Shakti Shape
Vrste izdelkov: Olja za nego kože
Tip kože: Zahtevna koža
Znamka: Kdahi
Lastnosti: Vegan, Ayurvedsko
Certifikati: BDIH