Komplet zdrava koža in kakšen kilogramček manj

39,23 

KOMPLET VSEBUJE:

  • VONpharma HYDRO KOLAGEN ULTRA 2000 DA (20 gelov)
  • VONpharma ZELENA KAVA + GARCINIJA + KROM (90 kapsul)

  • Biotiva, korenina konjaka v prahu, 250 gBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Linija VONpharma Beauty predstavlja inovacijo v obliki ultra močnega gela za direktno uporabo. Vsak gel vsebuje izredno močno sestavo s kar 5.000 mg najkvalitetnejšega hidrokolagenskega peptida tipa 1, z molekulsko maso manj kot 2.000 Da, kar predstavlja najvišjo stopnjo biorapoložljivosti na tržišču in s temnajvišjo stopnjo absorpcije – več kot 98% v eni uri po zaužitju tudi zaradi inovativne oblike gela za direktno uživanje! Peptidi v edinstvenem, patentiranem hidrokolagenu Peptan® B 2000 LD garantirano vplivajo na tvorbo vseh 28 tipov kolagena v telesu

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Dodajanje kroma pomaga izravnati ravnovesje sladkorja v krvi, preprečevati poželenje po sladkorju in preprečevati nenaden upad energije.

Garcinia cambogia je majhen, zelen sadež, ki raste pretežno v južni Aziji. V državah izvora je garcinija že dolga leta sestavni del lokalne prehrane. Glavna sestavina je hidroksicitrična kislina (HCA).

Zelena kava je izvleček rastline Coffea canephore. Za razliko od običajne črne kave, pri zeleni kavi zrnje ni praženo, ampak ga zmeljejo takoj po sušenju. Zaradi tega zelena kava ohrani veliko vsebnost klorogenske kisline.

 

Korenina konjaka ali korenina hudičevega jezika je trajna zelnata rastlina. Rastlina, lat. amorphophallus konjac, izvira iz jugovzhodne Azije. Danes raste tudi v vzhodnoazijskih državah, kot sta Japonska ali Kitajska.
Glukomanan v prahu konjac ima edinstveno sposobnost: v vodi lahko veže 50-kratno svojo težo. Deluje kot namočena goba. Napolni želodec in tako vodi do močnega občutka sitosti.
Surovine iz kontrolirane ekološke pridelave in nežna predelava v manufakturi na Bavarskem z več kot 30-letnimi izkušnjami zagotavljajo naraven izdelek, ki je veganski, brez laktoze in glutena. Prav tako imate koristi od odsotnosti dodatkov in ločevalnih sredstev, kot so magnezijeve soli ali druga polnila in sredstva za pretok.