Lattasi 15.000 PREBAVA LAKTOZE – laktaza ,20 kapsul

19,90 

Lattasi 15.000 je prehransko dopolnilo na osnovi encima laktaze in izvlečkov komarčka in kumine. Laktaza izboljša prebavo laktoze pri ljudeh, ki slabo prebavljajo laktozo. Komarček in kumina spodbujata redno gibanje črevesja (peristaltiko), odvajanje črevesnih plinov in delovanje prebave.Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Lattasi 15.000  PREBAVA LAKTOZE – laktaza       20 gastrorezistentnih kapsul

15.000 FCC enot laktaze na kapsulo

BREZ GLUTENA

PRIMERNO ZA VEGANE

PRIMERNO TUDI ZA OTROKE, STAREJŠE OD 3 LET

Lattasi 15.000 je prehransko dopolnilo na osnovi encima laktaze in izvlečkov komarčka in kumine. Laktaza izboljša prebavo laktoze pri ljudeh, ki slabo prebavljajo laktozo. Komarček in kumina spodbujata redno gibanje črevesja (peristaltiko), odvajanje črevesnih plinov in delovanje prebave.

Sestavine: laktaza (ß-galaktozidaza) 100.000 FCC ALU/g (na maltodekstrinu fermentirano z Aspergillus oryzae), hidroksipropilmetilceluloza, navadni komarček, suhi ekstrakt plodov (Foeniculum vulgare Mill.); navadna kumina, suhi ekstrakt plodov (Carum carvi L.); sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; želirno sredstvo: gelanski gumi; barvilo: titanov dioksid.

Povprečna vsebnost na 2 kapsuli
Laktaza

30.000 FCC ALU

Komarček, s.e.*

160 mg

Kumina, s.e.*

100 mg

*suhi ekstrakt

Navodila za uporabo: Približno 30 minut pred obrokom vzemite 1-2 kapsuli na dan (glede na količino zaužite laktoze).

Opozorilo: Shranjujte izven dosega otrok, mlajših od treh let. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek vzemite pri vsakem obroku, ki vsebuje laktozo. Prenašanje laktoze se spreminja, zato je pomembno, da se posvetujete z zdravnikom.

Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na škatli in pretisnem omotu. Rok uporabnosti velja za neodprt izdelek in se izteče na zadnji dan navedenega meseca/leta.

Proizvedeno v tovarni Via dei Maniscalchi, 5 Carpi 41012 (Mo)

za NATURANDO S.r.l.;  – 24046 Osio Sotto (BG) Italija