OPIS IZDELKA

MCT OLJE je eden izmed najhitrejših virov čiste energije za telo in možgane!

MCT olje je nepogrešljiv dodatek pri LCHF/KETO prehrani, kjer so ketoni izredno pomemben vir energije. Ker je njegovo delovanje malo bolj zapleteno, smo mu namenili posebno pozornost.

SESTAVINE

100 % srednjeverižni trigliceridi.

Razmerja energijskega vnosa na 100 g:

UPORABA

MCT olje je brez vonja in brez okusa ter zato nadvse primeren dodatek raznim pijačam (kava, čaj, smutiji, šejki …) in jedem (solate, juhe, omake…). Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, sojinih proizvodov, oreščkov, jajc, GSO in konzervansov. Primerno za vegane, halal in kosher certificirano.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: MCT olje je popolnoma varno za uživanje in se ga lahko jemlje od 1x – 4x na dan po eno jedilno žlico (15 ml). Priporočljivo je, da pričnemo z manjšo količino (1 čajna žlička) in količino postopno povečujemo, zato da se organizem prilagodi. V nasprotnem primeru se lahko pojavijo prebavne motnje. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na hladnem. Rok uporabe izdelka je označen na embalaži.

Država izvora: EU

LCHF MCT olje 60/40, 500 ml