Myga, freedom bead ogrlica

31,84 

Uravnovesite svoja čustva, se počutite zaščitene in pomirite um, da boste lahko svobodno absorbirali močne elemente narave, s to čudovito […]

Ni na zalogi


Šifra RY1530 Kategorija


Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Uravnovesite svoja čustva, se počutite zaščitene in pomirite um, da boste lahko svobodno absorbirali močne elemente narave, s to čudovito ogrlico, za katero se verjame, da prinaša večne blagoslove.

Rudraksha Seed
Rudraksha, imenovana tudi “Solze Shive”, je posušeno seme drevesa, ki raste na določeni nadmorski višini v gorah jugovzhodne Azije.

Deluje kot zaščitnik in ščiti svojega uporabnika pred negativnimi energijami. Semena tudi povečajo moč koncentracije ter zagotavljajo mir in jasnost.

Bela turkizna
kamen za krepitev, ki absorbira negativno energijo, stabilizira nihanje razpoloženja in spodbuja samosprejemanje.

Darilna škatla/embalaža
Ta ogrlica je predstavljena v bombažni vrečki z vrvico, ki je nato razstavljena v čudoviti izrezljani škatli iz borovega lesa, zaradi česar je popolno darilo.

Znotraj škatle je tudi majhna informativna knjižica, ki prejemniku omogoča, da vidi, katere kamne je prejel, in pomen njihove kristalne ogrlice iz perl.

Material
perle: Rudraksha Seed & White Turquoise

Velikost
Dolžina ogrlice: 40 cm pribl.
Velikost kroglic/semen: med 4 in 10 mm
Skupno 108 kroglic

Lastnosti
Orodje za meditacijo in molitev
Priložena lesena darilna škatla
Nanizana na dolgotrajno vrvico
Ogrlica zaščite
Premišljeno darilo
Ročno izdelano

Kako uporabljati/nositi
V jogijski tradiciji kristal ogrlica se uporablja med vadbo Japamala in je znana kot Mala. Uporablja se kot orodje za osredotočanje uma med meditacijo ali štetje manter v nizih po 108 ponovitev.

Mala lahko nosite, kakor koli se vam zdi najbolj udobno, ko jo nosite. So čudovit kos nakita in se počutijo naravno za nošenje. Namen male je, da vam pomaga pri kakršnih koli namerah, ki si jih zastavite. Uživajte v nošenju mala ogrlice in se uglasite s svojimi osebnimi nameni in cilji, hkrati pa izkoristite energijo.

Kako očistiti
Občasno ga očistite s toplo vodo in milom. Nežno ščetkajte perlice s super mehko krtačo, da odstranite morebitne ostanke. Položite jih na brisačo, da se posušijo na zraku.  

Mala vedno shranite na varno mesto, na primer vrečko z vrvico, ki ji je priložena, ali v posodo za nakit ali škatlo.