Nazaj na prejšnjo stran

NHprostat je prehransko dopolnilo na osnovi izvlečkov žagastolistne palme (palmeto), ki spodbuja delovanje prostate in sečil ter odvajanje telesnih tekočin. Z beta-sitosteroli za spodbujanje delovanja prostate.

Sestavine: žagastolistna palma oz. palmeto (Serenoa repens (Bartram) Small, plod) suhi ekstrakt tit. na 25% maščobnih kislin; beta-sitosterol, pomožna snov: rižev škrob; sredstva proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid; kapsula rastlinskega izvora (HPMC) obarvana z E171 (titanov dioksid).

Povprečna vsebnost rastlinskih sestavin

Na odmerek

(1 kapsula)

Žagastolistna palma, suhi izvleček

360 mg

od tega maščobne kisline

  90 mg

Beta-sitosterol

0,48 mg

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo na dan z veliko vode.

Opozorilo: To ni zdravilo. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Shranjujte izven dosega otrok, mlajših od treh let. Uporaba izdelka ni priporočljiva pri ženskah v rodni dobi in posameznikih v predpubertetnem obdobju. V primeru posebnih fizioloških ali patoloških stanj oz. v primeru jemanja zdravil se posvetujte z zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno toploto.

Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na embalaži. Rok uporabnosti velja za pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan navedenega meseca/leta.

NHprostat – beta-sitoste...