Norsan, Omega-3 Total, 200 mL

25,90 

Norsan Omega-3 Total v obliki kapsul ali olja je prehransko dopolnilo, ki vam zagotavlja naravno ribje olje in visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin.

2 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Norsan Omega-3 Total v obliki kapsul ali olja je prehransko dopolnilo, ki vam zagotavlja naravno ribje olje in visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • vsebuje omega 3 maščobne kisline
  • v obliki kapsul ali olja
  • nima neprijetnega okusa
  • ne sproži spahovanja
  • brez glutena ter laktoze

Delovanje Norsan Omega-3 Total

Norsan Omega-3 Total je učinkovito prehransko dopolnilo, ki vam je na voljo tako v obliki olja kot tudi kapsul Vsak lahko zase izbere tisto obliko, ki mu najbolj odgovarja.

V prehranskem dopolnilu Norsan Omega-3 Total vam je na voljo naravno ribje olje iz divje ulovljeni rib, ki so bile ulovljene na način trajnostnega ribolova. V kapsulah se skriva 1500 mg Omega 3 v dnevnem odmerku, v olju pa kar 2000 mg. Olje je pridobljeno neposredno iz celotne ribe in ne kot stranski proizvod. Čeprav na tržišču obstaja mnogo izdelkov, ki vsebujejo omega 3 olje, ki je pridobljeno iz lanenih ali chia semen, je to olje pogosto bogato le z ALA oziroma alfa linolensko maščobno kislino in ne tudi z EPA in DHA.

Norsan Omega-3 Total se ponaša z visoko vsebnostjo EPA ter DHA. DHA oziroma poznana pod imenom dokozaheksaenojska kislina, pripomore k vzdrževanju normalnega delovanja možganov in pripomore k ohranjanju normalnega vida. Skupaj z EPK pa tudi DHA prispeva k normalnemu delovanju srca. Prehransko dopolnilo vsebuje olje, ki je povsem varno za uživanje, saj je prečiščeno, brez škodljivih snovi, PCB-jev ter težkih kovin.

Norsan Omega-3 Total kapsule ne povzročajo neprijetnega spahovanja. So popolnoma brez okusa in tako po zaužitju ne puščajo neprijetnega priokusa v ustih. Oblika kapsul je izjemno priročna, tudi ko ste zdoma. Dodan je izvleček rožmarina, ki se ponaša z antioksidativnim delovanjem. Prav tako pa so kapsule Norsan Omega-3 obogatene še z vitaminom E.

Norsan Omega-3 Total olje ima v formulacijo dodan še vitamin D. Ta vitamin pripomore k normalnem delovanju imunskega sistema. Hkrati pa prispeva tudi k vzdrževanju normalnih kosti in normalnemu delovanju mišic. Olje je povsem naravno in ne vsebuje koncentratov. Dodano je še organsko oljčno olje, ki izboljša učinek prehranskega dopolnila. Prijeten okus po limoni popolnoma prekrije neprijeten okus, ki ga imajo pogosto prehranski izdelki v tekočini z omega 3.

Sestavine

Olje:

Naravno ribje olje (80 %), oljčno olje (19 %), olje limone, mešani in d-alfa-tokoferoli (vitamin E), holekalciferol (vitamin D).

Daily dose 8 ml

Fish oil 5.8 g *

Olive oil 1.4 g *

Vitamin D3 20 µg / 800 IU **

Vitamin E  3.2 mg α-TE ***

Fatty acid composition:

– Saturated fatty acids 1.6 g *

– monounsaturated fatty acids 2.5 g *

– polyunsaturated fatty acids 2.3 g *

– Omega-3 fatty acids (of which): 2.0 g *

EPA 1120 mg *

DPA 128 mg *

DHA  536 mg*

* No daily dose recommendations are available.

** 400% of the nutrient reference value in accordance with European Union Regulation no. 1169/2011.

*** 27% of nutrient reference values ​​according to European Union Regulation no. 1169/2011.

Kapsule:

Naravno ribje olje (70,8 %), želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, antioksidant: izvlečki rožmarina, mešani in d-alfa-tokoferoli (vitamin E).

Amount per daily dose  4g (2×3 capsules)

fish oil (70.8%) – 4g containing 1.5g Omega-3 fatty acids – 1.5g, of which EPA – 707 mg and DHA – 368 mg, gelatin, humectant: glycerin, antioxidant: rosemary extract, mixed tocopherols (Vitamin E – 2.4 mg α-TE or 20% of the nutrient reference value).

Jemanje prehranskega dopolnila

Olje: Priporočen dnevni odmerek je 10 mL ali 1 jedilna žlica.

Kapsule: Priporočen dnevni odmerek je 6 kapsul. Zaužijte dvakrat na dan po 3 kapsule.

Priporoča se, da se omega 3 uživa med ali po oboroku.