Oilalala | Bio Skin Omega kompleks

34,93 

 • Omega-3 maščobne kisline so nujne in jih vaše telo ne more proizvesti.
 • Oilalala vam teh dragocenih hranil ne zagotavlja kot običajno iz ribjega olja, temveč iz najčistejšega ekološkega izvlečka rakitovca iz Himalaje.
 • 100% ČISTOST + 100% HRANA
 • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
 • Najbolje izbrani izdelki za vas in posebne tehnike izdelave, da bi lahko naredili izdelke brez vprašljivih dodatkov in pomožnih materialov.
 • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
 • Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah – tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.
 • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
 • Največja možna preglednost o sestavinah in vsebnosti učinkovin. Popolna deklaracija vseh sestavin in postopkov.
 • Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ni na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Podrobnosti o izdelku

Natančnost hranil iz Himalaje

Kompleks OILALALA Skin Omega je narejen iz dragocene ekološkega rakitovca iz nedotaknjene narave tibetanske planote. Na nadmorski višini 4.500 metrov, ob nenehnem soncu, ekstremnih temperaturnih razlikah, minimalnih količinah padavin ter visoki slanosti in kislosti tal razvija svoj največji potencial in ponuja višjo hranilno vrednost kot rakitovca iz drugih regij. Vsebuje celoten spekter naravnih omega 3, 6, 7 in 9 v kombinaciji z več kot 190 drugimi bioaktivnimi snovmi, vključno z antioksidanti, polifenoli, karotenoidi in fitosteroli.

Veganska ekološka omega za sijaj

Omega maščobne kisline so pomembni gradniki za kožo in sluznice (npr. suha koža, oči, požiralnik, suha nožnica in občutljiva želodčna sluznica). Petnajst odstotkov lipidov v najbolj zunanji plasti kože, roženici, je sestavljenih iz nenasičenih maščobnih kislin, ki so nujne za »sijaj« in celovitost naše kože. Če koži primanjkuje omega maščobnih kislin, izgublja vlago, se lušči in je nagnjena k draženju in vnetju (npr. dermatitis, akne). Zato je pomembna dnevna zadostna zaloga nenasičenih omega maščobnih kislin s hrano. OILALALA vas pri tem podpira.

Ekološkii vitamin A za kožo

Poleg dragocenih veganskih omega maščobnih kislin, Oilalala zagotavlja tudi 26 % dnevnega odmerka vitamina A v obliki betakarotena, naravnega in varnega predhodnika vitamina A iz ekološke rakitovca. Vitamin A, topen v maščobah, sodeluje pri rasti in diferenciaciji različnih celic in je bistvenega pomena za ohranjanje zdrave kože in sluznic (npr. oči, želodec, črevesje, nožnica). V eni študiji je zdravilo OILALALA po štirih tednih izboljšalo suho kožo za 22 %, srbenje nožnice za 25 % in suhe oči za 30 %.

Antioksidativna zaščita

Prekomerna oksidacija vodi v oksidativni stres v telesu. Velja za enega glavnih vzrokov staranja kože in vodi v vnetja in poškodbe kože, organov, srca in obtočil. Naravni vitamin E v OILALALA pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom in ima boljšo biološko uporabnost kot sintetične oblike vitamina E – kar pomeni, da ga telo lahko bolje uporablja. Rastlinska omega maščobna kislina alfa-linolenska kislina, ki jo vsebuje, pomaga vzdrževati normalno raven holesterola v krvi.

Način uporabe:

 • 60 kapsul = 30 dni
 • Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku
 • Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu