Omega 3 Veganska- okus limone 100 ml

29,90 

100 % vegansko in brez rib!

  • Vegansko olje iz alg: bogato z EPA in DHA
  • 2.000 mg Omega-3 v dnevnem odmerku (1 čajna žlička)
  • Pridelano brez onesnaževanja in okolju prijazno
  • 800 IU vitamina D3 (veganski)
  • Deviško organsko oljčno olje kot antioksidant
  • Prijeten okus limone

2 na zalogi


Šifra 2000-004 Kategorije , , Oznake ,


Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

2.000 MG OMEGA-3 V ČAJNI ŽLIČKI

Edinstvena kombinacija visoko koncentriranega rastlinskega olja iz alg in ekstra deviškega oljčnega olja iz nadzorovane organske pridelave (antioksidant). Dnevni odmerek (5 ml / 1 čajna žlička) zagotavlja 2.000 mg Omega-3 maščobnih kislin.

Olje iz alg je bogato z DHA in vsebuje tudi EPA maščobne kisline, zato je optimalen vir Omega-3 maščobnih kislin za vse, ki si ne želijo uživati surovin živalskega porekla.

NORSAN OLJE IZ ALG

Mikroalge s svojo edinstveno fotosintezo so osnova našega obstoja. Vsebujejo vitalne hranilne snovi, vključno z Omega-3 maščobnimi kislinami, ki v našo prehrano posredno prihajajo tudi iz rib in morskih sadežev. Olje iz morskih alg je dobra alternativa uživanju rib.

NORSAN Omega-3 Vegan je 100 % rastlinsko olje iz alg. Olje se pridobiva iz morskih mikroalg Schizochytrium sp. Te mikroskopske alga se hranijo izključno z rastlinskimi snovmi, kot so odmrli listi. Mikroalge Schizochytrium sp. so še posebej bogate z morskimi Omega-3 maščobnimi kislinami DHA in EPA, zato so primerne za proizvodnjo veganskega olja Omega-3. Ker olje iz alg naravno vsebuje veliko Omega-3, ni potrebe po dodatni kemični obdelavi, da bi dosegli višjo koncentracijo.

Proizvodni proces je trajnosten in okolju prijazen. Morske mikroalge, ki jih uporabljajo za proizvodnjo Omega-3 Vegan, namreč ne prihajajo iz morja, ampak so gojene v velikih ribnikih z umetno morsko vodo. Tako se ohranijo naravni viri in hrana za ribe, ki jo predstavljajo te alge. Brez poseganja v naravni ekosistem morja poskrbimo tudi za ohranjanje staleža rib in mikroskopskih rakcev kril.