Omega 3 za otroke žele, 45 kom

17,90 

OMEGA-3 KIDS žele 45 žvečljivih žele bonbonov NORSAN Omega-3 KIDS Jelly bonboni so bili posebej zasnovani za otroke od 3. […]

1 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

OMEGA-3 KIDS žele

45 žvečljivih žele bonbonov

NORSAN Omega-3 KIDS Jelly bonboni so bili posebej zasnovani za otroke od 3. leta dalje. Imajo okus po jagodah in limoni, vendar brez dodanega sladkorja in so bogati z omega-3 EPA in DHA.

Otroci pogosto težko jedo ribe, zato se je NORSAN odločil, da jim ponudi zdrav, naraven dodatek z visokim odmerkom omega-3 EPA in DHA ter prijetnega okusa.

OMEGA-3 KIDS žele: INFORMACIJE O IZDELKU

Žele bonboni NORSAN Omega-3 KIDS temeljijo na naravnem ribjem olju, ki je zelo bogato z EPA in DHA. To olje je enako uporabljeno v našem omega-3 TOTAL in je pridobljeno iz sardel, skuš, sardonov, ujetih v ledenih vodah Atlantika, v skladu s strogimi smernicami norveške države in certifikatom FOS (Friend of the Sea). Dopolnjevanje ribjega olja je zelo pomembno, saj je to dejanje, ki je najbližje uživanju svežih rib, s prednostjo, da zaužijete pravo količino omega-3 maščobnih kislin EPA in DHA. Ti okusni bonboni otrokom omogočajo, da brez težav zaužijejo pravo količino omega-3. Poleg tega, da je dober, ta izdelek vsebuje vakuumsko pakirano ribje olje, ki zato ne povzroča vrnitve okusa.

Bogata z EPA in DHA

Polinenasičene omega-3 maščobne kisline so opredeljene kot esencialne, saj jih telo ne more proizvesti samo in jih mora zato vzeti od zunaj.
Tako EPA (eikozapentaenojska kislina) kot DHA (dokozaheksaenojska kislina) sta bistveni za fizični in duševni razvoj otroka. NORSAN KIDS omega-3 bonboni so rojeni iz ideje, da želimo zagotoviti popolno integracijo za malčke, ki pomaga pri razvoju in podpori vseh strukturnih funkcij telesa, preprečuje hiperaktivnost, alergije, intolerance in druge patologije. .

Otroci, ki so izdelek okusili, so zdaj sladkosnedi, saj ima pravzaprav zelo prijeten okus, čeprav nima dodanih sladkorjev.

PREDNOSTI OMEGA-3 MAŠČOBNIH KISLIN NORSAN EPA IN DHA

EPA in DHA podpirata delovanje srca **

DHA pomaga ohranjati vid *

DHA preprečuje regresijo spomina in prispeva k normalnemu razvoju možganov *