PREHNIT M žepni kristal

Prehnit je kamen brezpogojne ljubezni. Lajša nočne more in strahove ter pripomore k lažjemu spominjanju sanj. Pomaga pri spopadanju z občutki nemira v času nenehnih sprememb. Ohladi prekomerno jezo in živčnost ter prinaša občutek miru. Svoje ime je dobil po odkritelju polkovniku Hendriku von Prehnu.

 

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Prehnit – imenovan tudi sanjski kristal je kristal prerokov. Omogoča duhovno komunikacijo, globlje meditacije in lažje vizualizacije. Odličen je za meditacije, saj spodbuja strpnost, sprejemanje brezpogojne ljubezni in odpuščanje. Z nošenjem prehita kot energijskega nakita boste okrepili svojo intuicijo.

  • Kristal sanj
  • Odpira tretje oko
  • Kristal brezpogojne ljubezni
  • Kristal duhovne komunikacije

Izvor:

Prehnit je bil odkrit v Južni Afriki daljnega leta 1788, ko je bil tudi prvič podrobneje opisan. Poimenovan je po nizozemskemu mineralogu, ki ga je takrat tudi opisal.  Na kitajskem ga imenujejo tudi grozdni žad, zaradi njegove mehko zelene skoraj prosojne barve. Pojavi se v tako imenovanih žilah (kristalne plasti v kamninah) ali v vulkanskih ostankih.

Vpliv na čakre:

Prehnit odpira ažno čakro ali tretje oko, kjer se oblikuje vaša resnična zavest. Zelena barva kristala čisti in odpravlja blokado na srčni čakri, kjer se oblikuje sprejemanje in dajanje ljubezni.

Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Energijska moč kristala prehnit pomaga ljudem, ki jih spremljajo bolečine v prsih ali rami. Prav tako ugodno vpliva na ljudi, ki imajo težave s pljuči.

Horoskop: strelec, kozorog, vodnar.