Proven Probiotik za ženske, 30

15,05 

30 kapsul • 1 kapsula na dan

17,5 milijarde prijaznih bakterij na kapsulo

Nov izdelek, posebej razvit za ženske

Vsebuje Lab4 prijazne bakterije skupaj s posebnim sevom bakterij, Lactobacillus gasseri , ki je normalen del vaginalne flore

Vsebuje tudi brusnico in vitamin B6 za zagotavljanje posebne podpore za zdravje žensk

Priporočen dnevni vnos:
Kot prehransko dopolnilo za odrasle vzemite eno kapsulo na dan s hrano. Povečajte na dve kapsuli na dan, če se vam zdi potrebno. V nekaterih mesecih se lahko povišani dodaten odmerek zdi zaželen.

Navodila za uporabo:
Kot prehransko dopolnilo vzemite eno kapsulo dnevno s hrano.

Shranjujte na hladnem in suhem mestu – ne potrebuje hlajenja
Kapsule se lahko odprejo in vsebine poškropijo na hladno hrano za tiste, ki jih ne morejo pogoltniti cele
Primerno med nosečnostjo
Vedno jemljite zraven hrano
Za najboljše rezultate vzemite vsak dan

1 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Podpiranje ženskega zdravja od znotraj navzven. Zdrave bakterije so potrebne za podporo tako prebavnega trakta kot urogenitalnega trakta pri ženskah. ProVen Probiotics Ženske Lactobacillus & Bifidus z brusnico vsebuje Lab4, najobsežnejšo študijsko skupino prijaznih bakterij katerega koli izdelka v Veliki Britaniji, skupaj z bakterijo Lactobacillus gasseri , ki je normalen del vaginalne flore.Ta izdelek vsebuje tudi brusnični ekstrakt in vitamin B6, ki prispeva k uravnavanju hormonskega delovanja.Uporaba izključno bakterij, prijaznih do laktobacilovLactobacillus so primarni bakterije vagine zdravih žensk in dokazano žensk Lactobacillus in bifidusom z brusnic vsebuje tri seve Lactobacillus – Lactobacillus acidophilus CUL60 in Lactobacillus acidophilus CUL21 so del skupine Lab4 bakterij in ta izdelek vsebuje tudi Lactobacillus gasseri CUL09, posebna sev prijaznih bakterij, ki je normalen del vaginalne flore.

Ženske se včasih srečujejo s posebnimi zdravstvenimi težavami, vključno s ponavljajočimi se okužbami sečil (UTI, znane ponavadi kot cistitis) ter z muljo in ProVen Probiotics ženski laktobacili in bifidus vsebuje posebne prijazne bakterije, ki podpirajo prebavni in urogenitalni trakt.

Ključne funkcije:

Zelo močne prijazne bakterije za ženskeVsebuje Lab4 prijazne bakterije z Lactobacillus gasseri , ki je normalen del vaginalne floreVsebuje ekstrakt brusnice za nadaljnjo podporoVsebuje vitamin B6, ki prispeva k uravnavanju hormonske aktivnostiEnkratna kapsula na dan.

Dnevni odmerek (1 kapsula) v povprečju zagotavlja % priporočenega dnevnega vnosa: vitamin B6 1.4mg 100%, Izvleček brusnice 100mg * (enakovreden svežim brusnicam 3600mg *), Lab4b konzorcij (Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus acidophilus (CUL21), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. Lactis (CUL34) 17.5 milijard bakterij *. * = priporočen dnevni vnos ni določen.

Sestavine: mikroorganizmi (Lactobacillus acidophilus CUL60 & CUL21, Lactobacillus gasseri CUL09, Bifidobacterium animalis subsp.Lactis CUL34, Bifidobacterium bifidum CUL20), izvleček brusnice (Vaccinium macrocarpon), mikrokristalna celuloza, vegetarijanska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat, trikalcijev fosfat), koruzni maltodekstrin, magnezijev hidroksid, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

Vegetarijansko, vegansko, brez glutena, brez mleka in mlečnih izdelkov. Brez alergenov. Brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Navodila za uporabo in priporočen odmerek: 1 kapsula dnevno s hrano, ali po navodilih zdravnika. Povečajte na 2 kapsuli dnevno s hrano, če se vam zdi potrebno. Ne prekoračiti priporočenega odmerka.

Opozorilo: Nosečnice ali ženske, ki poskušajo zanositi, naj se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujejo s svojim zdravnikom.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Hraniti izven dosega otrok, na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.

Ne uporabljati, če je varnostni ovoj pretrgan ali ga ni. Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Proizvajalec: ProVen, Port Talbot SA12 7BZ, UK.