Ročno izdelan nahrbtnik iz plute – TROPICO

39,90 

Naši Simy nahrbtniki so unikatni, trendi in zabavnega stila. Praktični in simpatični, na voljo so v različnih vzorcih in barvnih kombinacijah. Na otip so prijetno mehki, hkrati pa praktični, z dvema predalčkoma v notranjosti in žepkom, naramnice so iz bombažne vrvice. Kot nalašč za vse, ki si upate biti drugačne.

Naši izdelki so ročno izdelani iz naravne plute. Zato je nemogoče narediti identične predmete – tako kot v naravi je vsak posamezen kos edinstven, unikaten.

Na voljo po naročilu



Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Simy nahrbtniki so unikatni, trendi in zabavnega stila. Praktični in simpatični, na voljo so v različnih vzorcih in barvnih kombinacijah. Na otip so prijetno mehki, hkrati pa praktični, z dvema predalčkoma v notranjosti in žepkom, naramnice so iz bombažne vrvice. Kot nalašč za vse, ki si upate biti drugačne.

Naši izdelki so ročno izdelani iz naravne plute. Zato je nemogoče narediti identične predmete – tako kot v naravi je vsak posamezen kos edinstven, unikaten.

Modne torbice in nahrbtniki Simy so naravi in živalim prijazna blagovna znamka. Rodila se je iz občutka za zaščito pred mučenjem živali in varovanjem okolja.
Pluta je naravni material pridobljen iz hrasta plutovca. Pluta je zgornja plast zimzelenega hrasta plutovca (lat.-Quercus Suber), ki raste samo na določenih območjih v zahodnem delu Mediterana, severni Afriki, Južni Franciji, Italiji, Španiji in Portugalske. Je ekološki material, saj hrasti plutovci naravno odvržejo svoje lubje vsakih 10 let, tako z uporabo plute ne škodimo niti drevesom.

Po videzu izgleda kot usnje ter je ravno tako vzdržljiva (tudi do 30 let) in odporna, hkrati pa dovolj močna da lahko vanjo ovijemo svoj težek a dragocen prenosnik, saj ne prepušča zraka in vode. Zaradi njene mehkobe dobro prenaša udarce in prebadanje. Zato je vsestransko uporabna. Ne samo kot nadomestek usnja pri modnih dodatkih, temveč tudi nadomestek laminata, umetnih materialov za toplotno in zvočno izolacijo zidov, varovanje tal pred valovanjem vodnih tokov in še bi lahko naštevali.
Nakup izdelka Simy je resnično nakup poseben in resnično edinstven izdelek.

100% naravni material

– Odporen proti obrabi
– Lahka
– Protistatično
– Antialergično
– Vodoodporen
– Trajnostno
– Etično
– Veganski

Kako očistite izdelek iz plute?
Priporočamo uporabo mehke čiste krpe, s toplo vodo in blagim tekočim detergentom za posodo. Ko ste izdelek temeljito očistili, obrišite odvečno milo in pustite, da se izdelek naravno posuši. Z rednim čiščenjem in vzdrževanjem izdelka boste podaljšali njegovo dolgo življenjsko dobo in izboljšali njegovo trajnost.