Selenit- mali stolpec

12,00 

Selenitna geodica primerna za postavitev z ostalimi kristali.
Postavljena na nočno omarico nas bo umirila, da bomo lažje zaspali in da bo spanec kvalitetnejši
Selenit deluje na 7. čakro, jo polni z univerzalno energijo simbolizira Luno, in na okolico deluje zelo pomirjevalno

Ni na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Selenit je kristal, ki vam bo pomagal doseči želeno mentalno preobrazbo. Povezal vas bo z vašim notranjim jazom, vašo Dušo in odprl vašo energijsko pretočnost na kronski čakri. Ko boste povezali energijo kristala s svojo energijo, boste takoj vedeli, kako boste z njim najbolje sodelovali in ga uporabljali. Lažje boste vzpostavili vez z vašimi vodniki in angeli. Njegove vibracije zelo lepo sovpadajo z drugimi kristali, še posebej pa se ujema z ametistom.

  • Povezuje z Dušo
  • Prinaša notranji mir
  • Krepi temelj samozavedanja
  • Čisti energije

Zanimivost:

Najdišča selenita najdemo v Mehiki, Rusiji, Maroku, Grčiji, na Poljskem, v Franciji, Angliji in drugod. Selenit najdemo v različnih barvah, vse od oranžne, zelenkaste, rjave, rumene in prozorno bele. Zelena barva selenita je zelo neobičajna in po navadi izvira iz Avstralije. Selenit, ki mu pravijo tudi puščavska vrtnica, saj kristal tvori obliko cveta, pa najdemo v puščavah Maroka. Lahko ga uporabljate tudi za čiščenje energij v vašem domu, postavite ga na okenske police in tako bo odganjal negativne energije od vašega doma.

Vpliv na čakre:

Selenit je duhovni kristal, ki pospeši duhovno prerojenje. Njegove vibracije odpirajo kronsko čakro, ki je center vašega zavedanja in kadar je pretočna, nam daje dovolj energije za naše potrebe. Kadar je kronska čakra pretočna, dovaja energijo tudi do ostalih čaker. Selenit je primeren tudi za odpiranje srčne čakre. To lahko storite tako, da ga med meditacijo držite v levi roki in se posvetite srčni čakri. Med meditacijo se povezujte z angeli in vodniki, Zemljo in stopite na svojo duhovno pot, saj do kristala selenit niste prišli naključno. Za čiščenje aure preprosto vzamete selenit v roke, ga držite nekaj centimetrov nad kožo in z gibi prečistite auro. Začnite z gibom okoli glave, vratu, prsi, rok in tako naprej preko celega telesa.

Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Selenit vpliva na živčni sistem, saj ohranja njegovo ravnovesje. Prav tako ugodno vpliva na hrbtenico ter deluje razstrupljevalno na telo. Blaži napetost in mišične krče. Zelo je primeren za ljudi, ki veliko sedijo. Zeleni selenit pa naj bi celo pomlajevalno deloval na kožo.

Dimenzije: 100mm