Swiss Energy, Medved bistroumnež, vitamini za otroke

7,68 

Bonboni, ki se raztopijo v ustih in podpirajo kognitivni razvoj.

Okusni bonboni vsebujejo vitamine B2, B5, B6, B12 ter cink in železo, ki prispevajo k kakovostnem delovanju živčnega sistema in zmanjšanju utrujenosti. Ne vsebujejo glutena, laktoze, konzervansov ali umetnih barvil in so primerni za otroke starejše od 3 let. Bonboni se v ustih hitro razstopijo in pustijo slasten okus jogurta in pomaranče, ki bo sladke razvade vaših malčkov spremenili v dobre navade!

2 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

  • Prehransko dopolnilo brez GLUTENA, LAKTOZE, KONZERVANSOV, UMETNIH BARVIL.
  • 60 žvečljivih bonbonov z okusom jogurta in pomaranče, ki se hitro raztopijo v ustih. Z izbrano sestavo vitaminov in mineralov pripomorejo k zmanjševanju utrujenosti in podpirajo kognitivne funkcije.
  • Priporočena dnevna količina za otroke od 3. leta dalje: do 2 bonbona
  • Skupina B vitaminov – B vitamini so pomembni za naš živčni sistem. Poleg skupne funkcije ima vsak izmed vitaminov B še druge pomembne vloge v našem telesu. Gre za vitamine B2, B6 in B12, ki pomagajo pri metabolizmu telesa, proizvodnji energije in sestavnih delov krvi.
  • Cink – ima med drugim vlogo pri presnovi, kognitivnih funkcijah in delovanju imunskega sistema.
  • Železo – je pomembno za kri in prenos kisika po njej, kognitivne funkcije in presnovo telesa.

 

Sestavine: dekstroza, kislina (L (+) – vinska kislina), vitamini in minerali (B2, B6, B12, pantotenska kislina, železov pirofosfat, cinkov citrat), sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), barvila (beta karoten, karmini, pomarančni prah (0,3%)), rastlinska olja (palmovo jedro, kokos), arome.