Viridian, probiotik lactobacillus rhamnosus GG, 30 Kapsul

27.95

Šifra: orix11

Opis

Lactobacillus rhamnosus GG je najbolje dokumentirani sev na svetu, na področju dobrih bakterij. Poseben sev (GG) bakterije je opisan v več kot 750 znanstvenih študijah in je bil predmet raziskav v več kot 250 kliničih študijah. Izdelek zagotavlja sev Lactobacillus rhamnosus GG v klinično raziskani količini, 10 miljard na kapsulo.

V naši mikrobioti (cel sistem sluzi, ki je prisoten v črevesju), kjer se nahajajo dobre bakterije, se nahaja sedež našega imunskega sistema.
Kadar je ravnovesje bakterij v mikrobioti pravilno (15% dobrih bakterij, 5% slabih bakterij in 80% nevtralnih bakterij), to imenujemo evbioza. Takrat se dobro počutimo, imunski sistem je močan in smo zdravi.
Ko se zaradi našega načina življenja, slabe prehrane in stresa ter uporabe zdravil, to ravnovesje poruši, nastane disbioza (neravnovesje bakterij), imunski sistem postane šibak in pride do vdora slabih bakterij in virusov, zato zbolimo.

Zato, če želimo okrepiti svoj imunski sistem, preprečiti prehlade, angine, gripe, alergije in druge bolezni, tudi avtoimune, degenerativne in psihične, moramo najprej okrepiti svoje črevesje. Probiotiki so nam tu lahko v veliko pomoč in igrajo ključno vlogo pri krepitvi zdravja in imunskega sistema.

Probiotiki so dobre, žive bakterije, ki imajo ugoden učinek na naše zdravje, če jih zaužijemo v dovolj veliki količni in dovolj dolgo časa, da koloniziramo črevesje.