VonPharma Vitamin D3 1.000 I.E., 60 želejčkov

10,32 

Prehransko dopolnilo VONpharma VITAMIN D3 1.000 I.E vsebuje želejčke z vitaminom D3 za enostavno uživanje pri otrocih in odraslih. Želejčkom je dodano kokosovo olje z visoko vrednostjo MCT.

4 na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Prehransko dopolnilo VONpharma VITAMIN D3 1.000 I.E vsebuje želejčke z vitaminom D3 za enostavno uživanje pri otrocih in odraslih. Želejčkom je dodano kokosovo olje z visoko vrednostjo MCT – srednjeverižnih trigliceridov, ki omogočajo najvišjo stopnjo biorazpoložljivosti in absorpcije.

Kokosovo olje poskrbi tudi za daljšo obstojnost vitamina D, saj deluje kot naravni konzervans. Vitamin D se pridobiva iz naravnega vira- lanolina, ki ga pridobimo iz ovčje volne. Izdelek nakazuje skrb podjetja VONpharma za pridobivanje najčistejših naravnih virov surovin v izdelku, ki je hkrati izredno dobrega okusa , in se ga bomo razveselili vsak dan

Vitamin D je posebnež med vitamini. Je edini, ki nastaja v telesu, ko kožo obsijejo UVB-žarki. Zato v času dolgih noči in kratkih dni, ko se neredko zgodi, da številni odhajajo na delo v temi in se v temi tudi vračajo, zlahka pride do pomanjkanja vitamina D.

Vitamin D:

  • prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja,
  • prispeva k normalni ravni kalcija v krvi,
  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delitvi celic.

Odmerjanje: 1 želejček dnevno.

Vsebnost

Aktivne sestavine v enem želejčku %PDV*
Vitamin D 

 

Kokosovo olje

1.000 IU/25 μg 

 

20 mg

500%* 

 

 

*PDV-Priporočen dnevni vnos

Sestavine: kokosovo olje, sladilo (maltitol sirup), želirno sredstvo (želatina), regulator kislosti (citronska kislina), holekalciferol, sredstva za glaziranje (naravno palmovo olje, naravno kokosovo olje, karnuba vosek), emulgator (sojin lecitin), naravna aroma pomaranče, barvili (kurkumin in karmin), voda.

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Vsebuje alergen: soja.

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, v suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: VONpharma

Uvoznik in distributer: VONpharma SI d.o.o., Celjska cesta 8a, 3310 Žalec