Zapestnica Kamena Strela

17,00 

Zapestnica iz Kamene Strela, je prava poslastica med zapestnicami , saj se jo lahko poljubno programira.

Ni na zalogiBrezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Zapestnica za vse, ki iščete čisto, a močno energijo.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. čisti blokade
  2. čisti negativne energije
  3. izboljšuje počutje
  4. dviguje vitalnost

 

OPIS

Zapestnica Kamena strela je namenjena vsem, ki ste utrujeni, vam manjka energije ali čutite, da izgubljate vitalnost. Primerna je tako za situacije, v katerih si želite zaščite pred negativnimi energijami, kot tudi za vsakdanje nošenje. Pomaga k jasnejšemu razmišljanju, boljši zbranosti in bolj stabilnim osebnim energijam. Njena energija je močna in vpliva na številna področja.

Zapestnica Kamena strela je energijski nakit, primeren za vse okuse in vse situacije. Še posebno jo priporočamo vsem, ki bi radi naredili nekaj zase – ne glede na to, ali že veste, kaj točno morate spremeniti, ali to šele ugotavljate. Podpora energijske vibracije kamene strele deluje spodbudno, zaščitno in harmonizirajoče.

Zapestnica je izdelana iz manjših kristalov, ki delujejo posamezno, hkrati pa so povezani v celoto, ki tvori močan energijski naboj. Tako lahko izkoristite njeno energijo v največji možni meri. Primerna pa je tudi kot darilo, saj deluje kot zaščita pred slabimi energijami.

Uporaba:

Zapestnico Kamena strela lahko nosite kot povsem običajen nakit, dobro pa je, da jo imate vedno pri sebi. Če je ne boste imeli na roki, jo lahko daste v žep, v torbico ali celo v denarnico, da jo boste imeli znotraj svojega energijskega polja. S tem ji boste omogočili, da bo transformirala vaše energije in prinesla spremembe v vaše življenje. Ker deluje tudi zaščitno in vsrkava negativne energijske vibracije iz okolice, je pomembno, da kristale redno čistite, najbolje pod tekočo hladno vodo.

 

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.