Zapestnica Karneol

13,00 

Kristal karneol ima ugodno vibracijo, ki vpliva na nivo energije v telesu, spodbuja vitalnost in čisti spolno čakro. Uporablja se pri poslovnih odločitvah, na področju službe, kariere, pa tudi za boljše počutje in večjo motivacijo. Skratka je vsestranski

Ni na zalogi


Kategorije , , Oznaka


Brezplačna dostava

za vse nakupe nad 45€

Naročite po telefonu

031 345 720

Opis

Zapestnica, ki bo v vaše življenje prinesla energije obilja.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  • čisti spolno čakro
  • energizira spolno čakro
  • dviguje nivo energije
  • prinaša obilje
  • vpliva na materialno področje

OPIS

Ste utrujeni in brez energije? Vas mučijo finančne skrbi? Zapestnica Karneol je namenjena spodbujanju pretoka življenjske in materialne energije. Z njeno pomočjo in s svežimi energijami, ki vam jih bo prinesla, boste lažje rešili trenutne težave in izboljšali svoje počutje. Čas je, da si privoščite svojo!

Kristal karneol ima ugodno vibracijo, ki vpliva na nivo energije v telesu, spodbuja vitalnost in čisti spolno čakro. Uporablja se pri poslovnih odločitvah, na področju službe, kariere, pa tudi za boljše počutje in večjo motivacijo. Skratka je vsestranski kristal, ki bi ga moral imeti prav vsakdo, še zlasti pa vsi tisti, ki si želite sprememb na finančnem področju ali dodatnega zagona v svojem življenju.

Uporaba:

Zapestnico Karneol lahko nosite kot povsem običajen nakit, dobro pa je, da jo imate vedno pri sebi. Če je ne boste imeli na roki, jo lahko nosite v žepu, v torbici ali celo v denarnici, da jo boste imeli znotraj svojega energijskega polja. S tem ji boste omogočili, da bo transformirala vaše energije in prinesla pozitivne spremembe v vaše življenje. Pomembno je, da kristale redno čistite, najbolje vsak teden pod tekočo hladno vodo.

 

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.